Indien deze email niet correct wordt weergegeven klik hier om de pagina in uw browser weer te geven.
Stichting Zevenheuvelenloop
Persbericht
9 februari 2017

Stevensloop live op TV Gelderland

Nijmegen – De Nijmeegse Stevensloop wordt op zondag 19 maart live uitgezonden door Omroep Gelderland. De uitzending begint vlak voor het middaguur met het verslag van de 5 kilometer. Later volgt de 10 kilometer en het programma wordt afgesloten met de halve marathon. Deze wedstrijd geldt als Nederlands kampioenschap en dus verschijnt de nationale halve marathon top aan de start. Vanwege de nationale titelstrijd zal ook de NOS verslag doen van de Stevensloop.

Nieuw parcours

Voor de derde editie van de Stevensloop zijn de parcoursen van de 10 kilometer en halve marathon vernieuwd. Na de start bij het Kronenburgerpark betreden de hardlopers via de Oversteek en de nieuwe Zaligebrug het stadseiland Veur Lent. De 10 kilometer-lopers keren via de Lentloper en de Waalbrug terug naar het Nijmeegse centrum. De deelnemers aan de halve marathon gaan via de Drempel de uiterwaarden van de gemeente Lingewaard in. Na een ronde door Nijmegen-Noord lopen zij ook via de Waalbrug en het Valkhofpark terug naar de finish op de Grote Markt. De 5 kilometer lopers leggen een licht aangepaste ronde af ten opzichte van de eerste twee edities en maken op het einde nog een lus door het Valkhofpark.

Inschrijven voor de Stevensloop is nog mogelijk via www.stevensloop.nl.

Een rechtenvrije foto van de tweede Stevensloop in 2016 vindt u hier.

 

Stichting Zevenheuvelenloop
Postbus 650
6500 AR Nijmegen
(024) 379 23 97


info@zevenheuvelenloop.nl
info@marikenloop.nl
info@stevensloop.nl

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ronald Veerbeek, directeur Stichting Zevenheuvelenloop (06-41213873) of Lotte Jacobs (06-11120660).
 
logo Stevensloop logo Marikenloop logo Zevenheuvelenloop